Menu Logo
NL BE

Hulp en FAQ

Algemene informatie
Registreren en inloggen

Hoe kunt u zich gratis registreren voor uw eerste bestelling?

Bestellen is heel eenvoudig met de FUJIFILM fotoservice. Het enige wat u hoeft te doen is u één keer gratis als klant te registreren en uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Zorg ervoor dat de spelling correct is. Alleen met het opgeslagen e-mailadres kunt u later inloggen op uw klantenaccount. Daarnaast sturen wij alleen belangrijke informatie naar het opgeslagen adres - zoals de orderbevestiging, een verzendbevestiging met een link voor het volgen van de verzending en de factuur.

Om te registreren, klikt u op "Aanmelden/Registreren" en selecteert u vervolgens de knop "Registreren". In de volgende stap maakt u uw persoonlijke klantaccount aan door de invoervelden volledig in te vullen. Klik vervolgens op "Registreren", klaar. U bent nu automatisch ingelogd met uw klantenaccount.

Log in als geregistreerde klant

U bent al geregistreerd als klant en wilt graag fotoproducten bestellen? Log dan eenvoudigweg in door te klikken op "Aanmelden/Registreren". Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in de inlogvelden in en klik op "Registreren".

Wijzig de gebruikersgegevens in het klantenaccount

U wilt uw gebruikersgegevens wijzigen? Log dan in met uw toegangsgegevens en klik vervolgens op "Mijn account". Een keuzemenu wordt geopend met de opties "Persoonlijke gegevens", "Wachtwoord wijzigen" en "Betalingsinstellingen". Activeer het gewenste menu met een muisklik en breng uw wijzigingen aan. Sla vervolgens uw gegevens op door op de knop "Opslaan" te klikken. Klaar!

Wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten en kunt u niet meer inloggen? Klik dan gewoon op "Wachtwoord vergeten" in het inlogscherm. U wordt nu gevraagd om het opgeslagen e-mailadres voor uw klantenaccount in te voeren - twee keer om typefouten te voorkomen. Klik vervolgens op de knop "Wachtwoord aanvragen" en vink uw e-mail aan. Wij sturen u een link die u direct naar uw klantenaccount brengt om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Beeldkwaliteit
Beeldkwaliteit

Met de FUJIFILM Photo Service profiteert u van een intelligente online editor. Het begint met de beeldkwaliteit: de online editor controleert de resolutie van uw foto. Als de resolutie niet voldoende is voor het geselecteerde fotoproduct of formaat, gaat automatisch een gekleurde gevarendriehoek branden. Een kader rond het onderwerp verschijnt ook in dezelfde signaalkleur.

Bildqualität

Kies in dit geval een kleiner formaat voor het gewenste fotoproduct of gebruik een foto met een hogere resolutie. Als de resolutie te laag is, verliest u kwaliteit in de productie. Het resultaat voldoet mogelijk niet aan uw eisen.

GDat is goed om te weten: Hoe groter het formaat van het geselecteerde fotoproduct, hoe hoger de resolutie van het gebruikte beeld moet zijn. U kunt het meestal aanpassen met behulp van de resolutie-instellingen van uw digitale camera.

In een oogopslag:
resolutieaanbevelingen voor de belangrijkste formaten en beeldverhoudingen.

Grootte Hoogte-breedteverhouding Minimumresolutie (pixels) Aanbevolen minimumresolutie (pixels)
9er 2:3 525 x 788 1050 x 1575
3:4 525 x 700 1050 x 1400
10er 2:3 600 x 900 1200 x 1800
3:4 600 x 800 1200 x 1600
11er 2:3 675 x 1013 1350 x 2025
3:4 675 x 900 1350 x 1800
13er 2:3 750 x 1125 1500 x 2250
5:7 750 x 1050 1500 x 2100
3:4 750 x 1000 1500 x 2000
20er 2:3 1200 x 1800 2400 x 3600
3:4 1200 x 1600 2400 x 3200
30er 2:3 1800 x 2700 3600 x 5400
3:4 1800 x 2400 3600 x 4800
40er 2:3 2400 x 3600 4100 x 6100
3:4 2400 x 3200 4100 x 5500
50er 2:3 3000 x 4500 5100 x 7600
3:4 3000 x 4000 5100 x 6800

Opmerking: Minimale resolutie = 150 dpi / Aanbevolen resolutie = 300 dpi.

Beeldformaten voor fotoafdrukken

De FUJIFILM Photo Service produceert uitsluitend afdrukken op premium fotopapier van Fujifilm. Dit wordt in het fotolaboratorium op rollen verwerkt. Afhankelijk van het doelformaat worden verschillende webbreedtes gebruikt. Deze worden gelijkmatig gemeten en zijn in het Anglo-Amerikaanse inch-raster gelegd.

Formaatspecificaties in het metrieke systeem zijn daarom altijd bij benadering, nooit de exacte afmetingen.

Voorbeeld: Met een beeldverhouding van 2:3 heeft het klassieke 9x13-printformaat een afgemeten papierformaat van 3,5 x 5,25 inch, wat overeenkomt met een formaat van precies 8,89 x 13,34 cm. De specificatie 9x13 is daarom slechts een benaderende waarde.

Met de introductie van de digitale fotografie wordt bovendien de beeldverhouding van 2:3 de 4:3 beeldverhouding is al lang vastgesteld. Smartphone-opnames met een beeldverhouding van van meestal 16:9. In de FUJIFILM fotoservice bestelt u uw afdrukken dus omwille van de eenvoud in de variabele formaten 9er, 10er, 11er, 13er, 20er, enz. Deze formaten zijn gebaseerd op de breedte van het papieren web van de Fotopapier, waarbij de numerieke waarde in de naam - bijvoorbeeld 9 - alleen verwijst naar de korte kant van het formaat. De lengte varieert daarentegen met de werkelijke lengte van het digitale origineel. Dit betekent dat variabele formaten in de De mogelijkheid om de verschillende beeldverhoudingen van alle gangbare digitale camera-opnamen weer te geven.

Om het u gemakkelijker te maken om uw keuze te maken in de online editor, wordt het formaat gegeven volgens het volgende patroon: "9er, 9x13". Houd er rekening mee dat u, afhankelijk van het gekozen formaat en digitale sjabloon, het motief mogelijk moet bijsnijden. De online editor zal automatisch een selectie maken en een bijsnijden voorstellen. Indien nodig kunt u het eenvoudig individueel aanpassen.

Belangrijk: Alleen het beeldgedeelte binnen het gemarkeerde kader is zichtbaar op de latere fotoafdruk. Delen van het onderwerp die hier niet zichtbaar zijn, worden niet weergegeven. Delen van de afbeelding die zich uitstrekken tot in het gemarkeerde kader kunnen ook worden weggelaten als bloedtolerantie.

Automatische beeldverbetering

Om de best mogelijke afdrukkwaliteit te verkrijgen, wordt een automatische beeldverbetering uitgevoerd. wordt uitgevoerd. Met zichtbare verbeteringen in 99,5 procent van alle beelden. De correcties hebben bijvoorbeeld betrekking op kleuren, Helderheid, contrast, scherpte, scherpte, verzadiging, ruisonderdrukking, witbalans, verlichting, schaduwen, huidtinten, Hemelsblauw en natuurlijke kleuren. Opmerking: Als u automatische beeldverbetering wilt uitschakelen, verwijdert u Klik gewoon op het vinkje in het betreffende selectieveld. Het verschijnt kort voor de voltooiing van uw bestelling in het besteloverzicht en in het winkelmandje.

De belangrijkste correctiewegen in één oogopslag:

Wereldwijde kleurcorrectie

Global Color Correction optimaliseert automatisch alle kleuren als gevolg van ongunstige lichtomstandigheden en/of onjuiste camera-instellingen.

Globale helderheid en contrastcorrectie

Globale helderheids- en contrastcorrectie verbetert onderbelichte en donkere beelden om ze zichtbaar levendiger te maken.

Lokale helderheidscorrectie

Lokale helderheidscorrectie benadrukt verborgen details. Het doet dit door schaduwen te verhelderen en lichtvlekken te verduisteren.

Lokale kleurcorrectie

De automatische beeldverbetering herkent en onderscheidt bepaalde gekleurde beeldelementen zoals huidtinten, lucht of vegetatie groen. Deze gebieden worden vervolgens aangepast voor scherpte en gladheid, afhankelijk van het elementtype.

Aangename huidskleuren

Image Enhancement kent automatisch een donkerder, gezonder uitziende tint toe aan bleke gezichten en huidskleuren.

Scherptecorrectie ter plaatse

Afzonderlijke beeldbereiken worden selectief geslepen of gladgestreken door middel van beeldverbetering.

Bestel fotoproducten online
Foto's & posters

Om afdrukken en posters te bestellen, klik op de categorie "Foto's & posters". Selecteer in de volgende stap de gewenste groep, bijvoorbeeld "Foto's". U komt dan op een overzichtspagina waar u in één oogopslag de beschikbare formaten en prijzen kunt zien. Zodra u op "Volgende" klikt, wordt de foto-editor geopend.

Laad nu uw foto's in het selectiegebied van de foto-editor door op "Foto's selecteren" te klikken. De volgende stap is het openen van de map waar uw afbeeldingen zijn opgeslagen, hetzij lokaal op uw computer of online in de cloud, en het selecteren van de gewenste motieven.

Uw foto's zijn nu beschikbaar in het selectiegedeelte van de foto-editor. Om te bewerken en te bestellen, sleept u de gewenste motieven één voor één of alle motieven naar het werkveld en geeft u het gewenste beeldformaat op.

Weitere Informationen und Wissenswertes zur Formatauswahl finden Sie unter "Beeldformaten voor fotoafdrukken".

Klik op de knop Registreren Format hinzufügen om meer afdrukken in andere formaten aan uw bestelling toe te voegen. Voor elk formaat wordt een apart tabblad aangemaakt.

Foto editor menu
Selecteer alle motieven Alle Motive auswählen
Selectie annuleren Auswahl aufheben
Bekijk grote afbeelding van het ontwerp Motiv in Großansicht aufrufen
Bewerk de afbeelding: Nadat u op dit pictogram hebt geklikt, kunt u verschillende beeldeffecten (bijv. sepia) selecteren, beeldwaarden zoals helderheid, contrast en kleurverzadiging aanpassen en de beelduitsnede en beeldverhouding wijzigen. De oorspronkelijke beeldverhouding wordt standaard weergegeven. Bild bearbeiten
De geselecteerde afbeelding(en) wordt (worden) uit het werkveld verwijderd. Das ausgewählte Bild aus dem Arbeitsbereich entfernt
Met een klik op dit symbool kunt u op elk moment het formaat van de afbeeldingen in het actieve formaatregister wijzigen. Bildoptionen

Mini-Foto's

Selecteer onder "Foto's & posters" de groep "Minifoto's". Minifoto's zijn ons kleinste formaat met een vast formaat van ca. 6x9 cm. De beschikbare setmaten en prijzen worden weergegeven. Via de knop "Volgende" bereikt u de foto-editor.

In de werkruimte van de fotoredacteur kunt u elke mini-foto zoals gewoonlijk individueel ontwerpen.

Foto's

Selecteer onder "Foto's & posters" de groep "Foto's". De beschikbare formaten en prijzen worden weergegeven. Klik op de knop "Volgende" om naar de foto-editor te gaan.

Formaten:

 • 9er, 9x13
 • 10er, 10x15
 • 11er, 11x17
 • 13er, 13x18
 • 20er, 20x30
Panorama-Poster

Selecteer onder "Foto's & posters" de groep "Panorama-posters". De beschikbare formaten en prijzen worden weergegeven. Klik op de knop "Volgende" om direct naar de productontwerper te gaan en uw panoramaposter individueel te ontwerpen.

Formaten:

 • 13x38
 • 30x91
 • 50x152
Poster

Selecteer onder "Foto's & Posters" de groep "Posters". De beschikbare formaten en prijzen worden weergegeven. Klik op de knop "Volgende" om direct naar de foto-editor te gaan.

Formaten:

 • 40er, 40x60
 • 30er, 30x45
 • 50er, 50x75
Kunstdruk

Selecteer onder "Foto's & posters" de groep "Kunstdruk". De beschikbare formaten en prijzen worden weergegeven. Klik op de knop "Volgende" om direct naar de productontwerper te gaan en uw kunstdruk individueel te ontwerpen.

Formate Poster:

 • ca. A4 (21x30)
 • ca. A3 (30x40)
Fotostickers

Selecteer onder "Foto's & posters" de groep "Fotostickers". De beschikbare ingestelde maten worden weergegeven. De "Volgende" knop brengt u direct naar de productontwerper waar u uw fotostickers kunt aanpassen.

Ingestelde maten (aantal stickers)

 • 4er
 • 8er
 • 16er
Fotoboeken

Selecteer onder "Fotoboeken" de gewenste productsubgroep - bijvoorbeeld "Digitaal fotoboek" of "Briljant fotoboek" met echt fotopapier.

Vervolgens maakt u een voorselectie op basis van grootte, oriëntatie, enz. Dan opent een andere selectiepagina waar u de belangrijkste parameters voor uw fotoboek kunt definiëren. Afhankelijk van het type fotoboek kan dit formaat, omslagvariant, papiersoort, aantal pagina's, extra uitvoer van het eBook of ontwerp van de omslag omvatten.

Klik vervolgens op de knop "Volgende" en beslis in het volgende vraagvenster of u het fotoboek volledig individueel of met behulp van een ontwerpsjabloon wilt ontwerpen.

Individuele lay-out

Met een klik op "Individuele lay-out" komt u bij de productontwerper en kunt u direct beginnen.

Begin met een ontwerpsuggestie

Als u kiest voor de optie "Start met een ontwerpvoorstel", zal de online software u in drie stappen begeleiden naar een succesvol ontworpen fotoboek.

 1. 1. Beeldselectie
  Klik op "Afbeeldingen toevoegen", open de map waarin uw afbeeldingsbestanden zich bevinden en selecteer de gewenste afbeeldingen. De volgorde van de afbeeldingen in het fotoboek wordt later automatisch bepaald aan de hand van de beeldinformatie.
  In het selectieveld kunt u nu de afbeeldingen zoals gewoonlijk bewerken, meer afbeeldingen toevoegen of individuele afbeeldingen verwijderen. Zodra u tevreden bent met uw selectie, klikt u rechtsonder op "Volgende".
 2. 2. Hoesontwerp
  In het bovenste gedeelte wordt een veld geopend waarin u nu de gewenste titel van het fotoboek kunt invoeren. Bovendien kunt u nu in het selectiegebied aangeven welk motief op de cover moet verschijnen. Klik vervolgens rechtsonder op "Volgende".
 3. 3. Keuze van ontwerp
  In het linker gedeelte ziet u nu een overzicht van alle ontwerpvoorstellen. Zodra u er een heeft geselecteerd, verschijnt aan de rechterkant een ontwerpvoorbeeld met alle pagina's van uw automatisch gemaakte fotoboek.
  Als u tevreden bent met het resultaat, klik dan rechtsonder op "Toevoegen aan winkelwagen". Wil je iets veranderen? Klik vervolgens op de betreffende dubbele pagina en bewerk deze individueel in de Product Designer.
Wall Decor

Selecteer de gewenste productsubgroep onder "Wandbeelden". U wordt direct naar een voorselectiepagina geleid. Hier kunt u grootte, oriëntatie en andere parameters definiëren. De enige uitzondering vormen de muurschilderingen op doek. Bij deze productgroep opent zich eerder een pagina met andere productopties.

Nadat u uw voorselectie heeft gemaakt, klikt u op "Volgende" om de Produkt-Designer te openen.

Fotokalender

Selecteer de gewenste productsubgroep onder "Fotokalender". Als u kiest voor een "digitale fotokalender", komt u op een preselectiepagina met alle beschikbare kalendertypen. Nadat u een kalendertype hebt gekozen, komt u op een pagina waar u het gewenste startjaar en, indien nodig, andere parameters kunt voorselecteren. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op "Volgende" om de Product Designer te starten.

Om een "schitterende fotokalender" te bestellen, gaat u te werk zoals hierboven beschreven. Het verschil: nadat u op "Volgende" op de voorselectiepagina hebt geklikt, opent een pagina met verschillende ontwerpthema's voor het ontwerp van de kalender. Selecteer een thema of kies de optie Aangepast ontwerp. Dan begint de Produkt-Designer zoals gewoonlijk.

Wenskaarten

Selecteer onder "Wenskaarten" eerst een productsubgroep en vervolgens het gewenste type kaart. Er wordt een pagina geopend waar u de papiersoort kunt selecteren en op "Volgende" kunt klikken. Deze brengt u naar een selectiepagina met verschillende ontwerpthema's. Selecteer een thema of kies de optie "Individual Design". De Produkt-Designer start dan zoals gewoonlijk.

Fotocadeaus

Selecteer onder "Fotocadeaus" eerst een productsubgroep - bijvoorbeeld "Fototextiel". Dit brengt u naar een overzichtspagina met al het beschikbare fototextiel. Selecteer eenvoudigweg het gewenste fotoproduct met een muisklik. Er wordt een voorselectiepagina geopend waar u, afhankelijk van het product, kunt beslissen over de basisfuncties van het product. Voor een kant-en-klaar formaat, bijvoorbeeld de beeldoriëntatie op het fotoproduct of een speciale versie. Voor fotobekers kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een links- of rechtshandige versie. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op "Volgende" en u wordt naar de Produkt-Designer geleid.

Product Editor
De productontwerper bij FUJIFILM Fotoservice
Der Produkt-Designer bei FUJIFILM Fotoservice
Mijn project
Met "Terug" worden eerdere boekingen in omgekeerde volgorde teruggedraaid. Met "Volgende" kunt u een ontwerpstap herhalen die u ongedaan hebt gemaakt. Vor und Zurück
Met "Openen" kunt u een project dat eerder in de cloud is opgeslagen opnieuw laden en bewerken met de Product Designer. Projekt öffnen
Met een klik op "Opslaan" wordt het geopende project opgeslagen onder de reeds opgegeven naam. Als u het project nog niet eerder hebt opgeslagen, wordt u automatisch doorgestuurd naar het dialoogvenster "Opslaan als". Speichern
Gebruik "Opslaan als" om uw project een naam te geven en op te slaan in de cloud. Belangrijk: De bewaartermijn is 30 dagen. U kunt uw project op elk moment na registratie onder "Mijn fotoservice" openen en bewerken - vanaf elk apparaat met internettoegang, omdat alle gegevens online in uw klantenaccount worden opgeslagen. Speichern als
Met "Opties" kunt u verschillende eigenschappen of productopties selecteren, afhankelijk van het product: bijvoorbeeld het formaat van het fotoproduct, het soort papier, enz. Optionen
Start
Met "Terug" worden eerdere boekingen in omgekeerde volgorde teruggedraaid. Met "Volgende" kunt u een ontwerpstap herhalen die u ongedaan hebt gemaakt. Vor und Zurück
Een klik op "Knippen" verwijdert het geselecteerde object. Klik op "Plakken" om het elders te plakken. Klik op "Kopiëren" om het geselecteerde object naar het klembord te kopiëren. De kopie kan in een andere worden geplakt via "Plakken". Ausschneiden, korrigieren, einfügen
Selecteer alles" markeert alle ingevoegde objecten op de actieve bewerkingspagina zoals geselecteerd in de Product Designer. Alles auswählen
Gebruik "Tekst toevoegen" om de teksteditor te starten. Zo kunt u individuele teksten toevoegen aan uw fotoproject. Text hinzufügen
Deze knop is alleen beschikbaar voor fotoboekprojecten. U kunt het gebruiken om het aantal pagina's in uw fotoboek te wijzigen. Anzahl der Seiten ändern
Voor muurschilderingen kunt u het ontwerpgebied veranderen van horizontaal naar verticaal of omgekeerd met "Uitlijning". Ausrichtung ändern
Klik op "Lagen" om het geselecteerde object in het ontwerpgebied één laag naar achteren of naar voren te verplaatsen. Ebenen
Objekt
Met "Terug" worden eerdere boekingen in omgekeerde volgorde teruggedraaid. Met "Volgende" kunt u een ontwerpstap herhalen die u ongedaan hebt gemaakt. Vor und Zurück
U kunt "Coördinaten" gebruiken om de positie en grootte van een object in het ontwerpgebied aan te passen. Koordinaten
Met de "Snap"-functie kunt u een raster instellen en activeren om ingevoegde objecten in het ontwerpgebied uit te lijnen. Einrasten
Met de foto-editor kunt u verschillende beeldeffecten (bijv. sepia) selecteren. U kunt de helderheid, het contrast, de verzadiging, de bijsnijding en de beeldverhouding aanpassen. De oorspronkelijke beeldverhouding wordt standaard weergegeven. Foto Editor
Klik op "Verwijder element" om het geselecteerde object in het ontwerpgebied te verwijderen. Element entfernen
Onder "Frame-opties" kunt u een kader voor de geselecteerde afbeelding in het ontwerpgebied verwijderen of toepassen op alle afbeeldingsvelden in het ontwerpgebied. Rahmenoptionen
Layout
Met "Terug" worden eerdere boekingen in omgekeerde volgorde teruggedraaid. Met "Volgende" kunt u een ontwerpstap herhalen die u ongedaan hebt gemaakt. Vor und Zurück
Klik op "Afbeeldingsveld toevoegen" om een nieuw leeg afbeeldingsveld in het ontwerpgebied aan te maken. Bildfeld hinzufügen
Gebruik Spiegelopmaak om het geselecteerde object horizontaal of verticaal te spiegelen in het ontwerpgebied. Layout spiegeln
U kunt deze functie gebruiken om een pagina-ontwerp op te slaan als een lay-out nadat het is gemaakt, met inbegrip van alle ontwerpelementen (effecten, frames, enz.). Deze is dan beschikbaar in het lay-outgebied (verticale menubalk) onder "Aangepaste indelingen". Layout speichern
Gebruik "Als achtergrond" om de afbeelding te definiëren als achtergrond in het ontwerpgebied - voor een enkele of dubbele pagina of voor alle pagina's in het ontwerpgebied. U kunt hier ook achtergronden verwijderen of wijzigen. Als Hintergrund verwenden
Zijde
Met "Terug" worden eerdere boekingen in omgekeerde volgorde teruggedraaid. Met "Volgende" kunt u een ontwerpstap herhalen die u ongedaan hebt gemaakt. Vor und Zurück
Met een klik op "Pagina toevoegen" voegt u een lege dubbele pagina in achter de geselecteerde dubbele pagina. Om het geselecteerde aantal pagina's te behouden, wordt een dubbele pagina aan het einde van het boek verwijderd. Seite hinzufügen
Gebruik "Pagina wissen" om alle objecten te verwijderen die zijn opgeslagen op de geselecteerde pagina of dubbele pagina. Seite leeren
Gebruik "Pagina verwijderen" om de geselecteerde dubbele pagina uit het project te verwijderen. De volgende pagina's gaan omhoog, een lege dubbele pagina wordt toegevoegd aan het einde van het boek. Het aantal pagina's blijft ongewijzigd. Tip: Om het boekformaat te verkleinen, selecteert u "Start" in het bovenste menu en klikt u op de knop Seite löschen
Na een klik op "Pagina's verplaatsen" krijgt u een compleet overzicht van uw boek in fotoboekprojecten. Hier kunt u hele dubbele pagina's slepen en neerzetten met de muisknop ingedrukt. Seiten verschieben“
Zienswijze
Met "Terug" worden eerdere boekingen in omgekeerde volgorde teruggedraaid. Met "Volgende" kunt u een ontwerpstap herhalen die u ongedaan hebt gemaakt. Vor und Zurück
Onder "Beeld bekijken" wordt de geselecteerde afbeelding in een vergrote weergave getoond. Wijzigingen die worden aangebracht door "Automatische beeldverbetering" aan het einde van het bestelproces te selecteren, worden niet in het voorbeeld in aanmerking genomen. Bild betrachten
De "Preview" geeft u een indruk van het latere fotoproduct. Belangrijk: Dit is slechts een benaderende realistische weergave. Het afgewerkte fotoproduct kan productietoleranties hebben. Optimalisaties door "automatische beeldverbetering" worden niet in aanmerking genomen. Vorschau
Verticale menubalk
Klik op "Afbeeldingen" om meer afbeeldingen uit uw bestandsmappen in het linker selectiegebied te laden. Daarna kunt u de afbeeldingen van daaruit direct naar het juiste ontwerpgebied slepen en bewerken. Bilder
Afhankelijk van het fotoproduct kunt u gebruik maken van vooraf ontworpen lay-outs. Klik hiervoor op de gewenste lay-out in het linker selectiegebied en sleep deze met ingedrukte muisknop naar het ontwerpgebied. Layout
Cliparts zijn beschikbaar voor u om uit te kiezen voor verschillende fotoproducten. Klik op de gewenste clipart in het selectiegebied en sleep deze met ingedrukte muisknop naar het ontwerpgebied. Clipart
Om foto's met kaders te versieren, klikt u op het gewenste kaderontwerp in het selectiegebied en sleept u dit met ingedrukte muisknop naar het ontwerp in het ontwerpgebied. Rahmen-Design
De Product Designer biedt u verschillende achtergronden voor het ontwerp. Klik op de gewenste achtergrond en sleep deze met ingedrukte muisknop naar het ontwerpgebied. Hintergrund
Fotoprojecten
Project opslaan

U kunt uw fotoproject op elk gewenst moment opslaan, zodat u het later kunt bewerken of het afgewerkte fotoproduct opnieuw kunt bestellen. Gebruik de volgende knoppen onder het menupunt "Mijn project":

Met een klik op "Opslaan" wordt het geopende project opgeslagen onder de reeds opgegeven naam. Als u het project nog niet eerder hebt opgeslagen, wordt u automatisch doorgestuurd naar het dialoogvenster "Opslaan als". Speichern
Met "Opslaan als" kunt u uw project een naam geven en opslaan in de cloud. Voorwaarde: als geregistreerde klant heeft u zich vooraf met uw gebruikersnaam en wachtwoord aangemeld onder "Mijn fotoservice". Speichern als

U kunt uw project op elk moment na registratie onder "Mijn fotoservice" openen en bewerken - vanaf elke terminal met internettoegang, omdat alle gegevens online in uw klantenaccount worden opgeslagen. Houd er rekening mee dat het opslaan en laden van uw project enige tijd kan duren, afhankelijk van uw internetverbinding.

Belangrijk om te weten: De online opslagperiode onder "Mijn fotoservice" bedraagt 30 dagen. Als u uw project niet terugroept, wordt het na deze periode automatisch verwijderd. U ontvangt enkele dagen voor de deadline een e-mailbericht.

Open project

"Opgeslagen producten." Alle opgeslagen projecten worden weergegeven.

Zodra u op een project klikt, kunt u het verwijderen, de naam ervan wijzigen via "Project bewerken" of het in de productontwerper openen via "Laden" en verder bewerken.

U kunt een opgeslagen project direct vanuit de Product Designer openen door op de knop "Project openen" te klikken. Projekt öffnen
Orders
Algemene informatie

De orderverwerking begint zodra uw bestelling naar de FUJIFILM Fotoservice is verzonden. werd uitgezonden. Heeft u gekozen voor de betaalmethoden "credit card" of "PayPal"? wordt u in een apart venster gevraagd om de betalingstransactie in te voeren. machtigen. Bestelnummer en prijs worden opnieuw weergegeven. Zodra u en deze te bevestigen, zullen we de betalingsautorisatie en de wij sturen u een ontvangstbevestiging met het ordernummer en alle bestelinformatie. naar het opgeslagen e-mailadres.

Dat is goed om te weten: Het bestel- en betalingsproces kan niet altijd direct worden afgerond. Bijvoorbeeld omdat het volume van de te verzenden gegevens zeer groot is, waardoor de verzending veel tijd in beslag neemt. In deze gevallen sturen wij een bericht naar het opgeslagen e-mailadres nadat de gegevensoverdracht is voltooid. Dit bericht bevat een link waarmee u kunt bellen en betalen voor een beveiligd betaalvenster voor de door u gekozen betaalmethode.

Nadat de bestelgegevens onze server hebben bereikt en alle betalingsactiviteiten zijn afgerond, ontvangt u een orderbevestiging met bestelnummer per e-mail.

Beroepsstatus

Log in met uw klantenaccount om de bestelstatus van uw bestellingen te controleren. Klik op "Mijn bestellingen" onder "Mijn fotoservice". De pagina "Bestelinformatie" opent met een overzicht van uw bestellingen:

AuftragsauskunftIn het overzicht kunt u voor elke bestelling van links naar rechts het ordernummer, de totale prijs, de datum van de bestelling en de huidige status van de bestelling zien.

De volgende orderstatusmeldingen zijn mogelijk:

Uw bestelling is succesvol verzonden en wordt momenteel verwerkt / geproduceerd. Ontvangen
De bestelling is afgerond, uw fotoproduct is verzonden. Verzonden
Uw bestelling is succesvol verzonden, betaling via creditcard of PayPal is nog niet geautoriseerd. De verwerking is nog niet begonnen. Leeg statusveld

Voor alle bestellingen die worden verwerkt of geleverd, heeft u de mogelijkheid om nadere informatie op te vragen. Klik op de "+" aan het einde van de bestelregel:

AuftragsauskunftOpent een overzicht met informatie over:

 • Facturerings- en afleveradres
 • Versandmethode
 • verzendmethode
 • productkosten
 • vrachtkosten
 • totaal
 • korting
 • waardebon
 • bestelwaarde
Wijziging of annulering van een bestelling

Wanneer u ons uw bestelling toestuurt, ontvangen wij de bestelgegevens en voeren deze direct in het productieproces in. Latere wijzigingen, aanpassingen of annuleringen van bestellingen zijn daarom in geen geval mogelijk. Neem onzealgemene voorwaarden in acht.

Doorverwijzing: Controleer a.u.b. alle bestelgegevens voordat u bestelt. Voer een visuele controle uit aan de hand van de preview in de productontwerper. Voor de zekerheid moet u eindelijk alle gegevens in het winkelwagenoverzicht controleren: Producten en productbeschrijvingen, de gekozen hoeveelheid en de totale prijs. Als er wijzigingen nodig zijn, kunnen deze nu per artikel worden doorgevoerd.