Menu Logo
NL BE
WallDecor Basic

My Wall Decor

Verfraai uw huis met Wall Decor producten: het was nog nooit zo eenvoudig om uw foto's op een geheel eigen manier te presenteren.

WallDecor Panels

My Modern Panels

Edele optiek ontmoet maatvastheid: ontdek onze moderne directe prints op aluminium, acryl en hardschuim.

WallDecor Prints

My Everyday Prints

Kleurrijk als het leven zelf: Met onze foto's en posters kunt u uw huis individueel ontwerpen in een grote verscheidenheid aan formaten.

WallDecor Canvas

My Classic Canvas

Voor wie het bijzonder stijlvol wil: maak kennis met onze hoogwaardige canvasproducten.

Geef uw creativiteit een nieuw thuis met Wall Decor

Geef uw muren een creatieve update naar uw individuele smaak met het brede scala aan producten van my WALL DECOR by Fujifilm. Wanneer word je geïnspireerd?

Teaser-Image

Directe druk op hout

vanaf 29,95 €
Teaser-Image

Memory Blox

vanaf 14,95 €
Teaser-Image

Poster-Galerijprint (Alu+Acryl)

vanaf 29,95 €
Teaser-Image

Folieprint-Galerijprint (Alu+Acryl)

vanaf 89,95 €
Teaser-Image

Folieprint-Galerijprint (Alu gelamineerd)

vanaf 29,95 €
Teaser-Image

Inkjet-Poster 240g op alu - zijdemat

vanaf 39,95 €
Teaser-Image

Foto op canvas

vanaf 19,95 €
Teaser-Image

Canvas - 3luik

vanaf 99,95 €
Teaser-Image

Foto op aluminium

vanaf 39,95 €
Teaser-Image

Foto op acrylglas

vanaf 49,95 €
Teaser-Image

Foto op schuimplaat

vanaf 29,95 €
Teaser-Image

Panorama Print

vanaf 0,79 €
Teaser-Image

Bilderdruck - Inkjet-Poster

vanaf 4,95 €
Teaser-Image

Folie zelfklevend

vanaf 9,95 €
Teaser-Image

Fine-Art print

vanaf 1,59 €

Hoe maak je je eigen Wall Decor-fotokunst.

Met muurfoto's en Wall Decor-producten kunt u uw eigen vier muren verfraaien, geheel individueel met uw eigen foto's - ongeacht of u uw meest creatieve en expressieve foto's een edele afwerking wilt geven of uw geliefden wilt vereeuwigen op canvas of acrylglas, aluminium of hardschuim. De producten van my WALL DECOR by Fujifilm overtuigen met een hoge kleurverzadiging, haarscherpe beelddetails en een lange levensduur. Ze zijn dus ideaal voor uw huis en voor het inrichten van het kantoor, de verkoopruimtes of een café. Kortom: het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw foto's op een heel individuele manier te presenteren.

My Classic Canvas
Echte juwelen: Foto op doek

De afmetingen van het doek zijn net zo individueel als uw digitale beelden - kies uit ons grote aanbod aan formaten. De motieven worden afgedrukt op fijn gestructureerd doek en vervolgens opgespannen op een echte houten wiglijst - overigens liefdevol met de hand gemaakt. Een bijzondere blikvanger zijn de driedelige fotodoeken: Hier wordt uw motief verdeeld en getekend op drie afzonderlijke doeken. Vooral panoramafoto's zien er nog indrukwekkender uit en worden echte blikvangers op uw muur.

My Classic Canvas

My Modern Panels
Een galerij flair voor haar huis.

Om uw beste foto's in een volledig nieuw licht te laten verschijnen, kan acrylglas, aluminium of hardschuim als dragermateriaal worden gebruikt. Acrylglas foto's overtuigen door een verbazingwekkend diepte-effect. Dankzij het glas komen de schitterende kleuren echt tot leven. Daarnaast geeft de frameloze ophanging de foto's elegantie en moderniteit.

Ook directe prints op aluminium presenteren zich frameloos: dankzij het licht matte oppervlak ontstaat een licht satijnachtig glanseffect met een onmiskenbare kleurbriljantie. Het is dan ook geen toeval dat directe afdrukken op aluminium ook in galerijen worden gebruikt om het werk van fotokunstenaars te exposeren. Directe afdrukken op aluminium krijgen de nodige houvast door twee dunne lagen aluminium met een polyethyleen kern. Het resultaat: stabiliteit en flexibiliteit.

My Modern Panels

Misschien kent u de directe bedrukking op hardschuim van beurzen of presentaties. Wij bieden deze druktechniek ook aan op mijn WALL DECOR van Fujifilm. Stijf schuim is bijzonder licht en krasbestendig - het materiaal is daarom ideaal voor transport voor een breed scala aan toepassingen. Maar ook de optiek overtuigt: dankzij de matte satijnen, gelijkmatige oppervlaktestructuur komen directe prints op hardschuim goed tot zijn recht.

My Everyday Prints
Veelzijdig als het leven.

Wij bieden u de maximale creatieve vrijheid voor uw foto's met onze foto's en posters. Breng uw digitale beelden tot (haptisch) leven en creëer de perfecte basis voor verdere verwerking van uw beelden in doe-het-zelf projecten

My Everyday Prints